Az évek múltán vendégei is és Ön is a hangulatra, a zenére, az ételre és legfőképpen a helyszínre fog emlékezni. A jó helyszín kiválasztása fontos feladat, hiszen alapjaiban határozza meg az esküvő küllemét. A Jókai Rendezvényházban az elegáns és kifinomult miliő varázsolja az Ön számára is felejthetetlenné a Nagy Napot.

Esküvői menüajánlataink fogásait friss, helyi termelőktől származó alapanyagokból készítjük. Különös figyelmet fordítunk az egységes ajánlatok összeállítására, ahol az ételek összhangban vannak a borainkkal és desszertjeinkkel.

Az Ön és a mi munkánkat is igény szerint rendezvényszervező segíti, aki a legnagyobb odafigyeléssel és minden tudásával igyekszik az Ön igényeinek megfelelni.

Miért nálunk?


Exkluzív és stílusos helyszín akár 150 főre

 

Egy esküvő megszervezésénél nagyon fontos feladat a helyszín kiválasztása. Rendezvénytermünk elegáns és kifinomult hangulata garantálja Ön és vendégei számára a felejthetetlen ünneplést és a csodálatos esküvői fotókat, melyeket évek múltán is szívesen nézeget majd.

Minőségi és finom ételek

 

Esküvői menüajánlatainkat egységesen alakítjuk ki, hiszen fontos tényező, hogy az ételek összhangban legyenek a borokkal és a desszertekkel. Mindezt helyi termelőktől és saját birokunkról származó friss alapanyagokból valósítjuk meg, ezzel garantálva a finom ízt és a minőséget.Kiemelkedő technikai megoldások

 

Rendezvénytermünk kiemelkedő technikai megoldásokkal, egyedi igényekre szabható belső elrendezéssel, valamint kiváló hang- és fényfelszereltséggel rendelkezik, melyek segítségével a hangulat még inkább feldobható. A nyári melegben légkondicionáló berendezés áll a vendégek rendelkezésére.

Jókai cukrászda süteményei

 

A Jókai Cukrászda a francia cukrász és fagylalt iskolát követi, ahol az alapanyagokra és a technológiára helyezik a hangsúlyt. A sütemények különleges ízvilága a kizárólag természetes és friss alapanyagoknak, valamint a cukrászok elhivatottságának köszönhető.


Csomagajánlatok